Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
celal bahar
celal bahar

BANA NE YAPTIN

Yorum

BANA NE YAPTIN

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

575

Okunma

BANA NE YAPTIN

BANA NE YAPTIN

Bir sızı var bu aralar kalbimde;
Ya yüreğimde yeni bir yara açtın,
Ya da kanayan yarama,
Tuz basıp kaçtın.
Ya kalbimi üç kuruş için,
Aleme sattın,
Ya da tuttun,
Beni de maziye kattın.
Bir acı var bu aralar yüreğimde;
Ya beni unuttun,
Ya başka birini buldun,
Ya uzaklara bir adım daha attın,
Ya da beni gerçekten bıraktın.
Meraktayım sevgili,
Söyle;
Sen yine bana ne yaptın?...

Celal BAHAR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bana ne yaptın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana ne yaptın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BANA NE YAPTIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL