Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
varsagi
varsagi

KUR'AN BÜLBÜLLERİ

Yorum

KUR'AN BÜLBÜLLERİ

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

927

Okunma

KUR'AN BÜLBÜLLERİ

Dosta gitmek ister idim
Yollarıma dağ dayandi.
Yandım Ahu figan ettim
Ne ova ne dağ dayandi
Can verdi körpe yavrular
Gönlüm Aladağ’da yandi.

Viran yerde şakımıyor
Sustu Kur’an bülbülleri
Hec hece okumuyor
Tevhidi şirin dilleri
Uçup gitti ötelere
Oldular Cennet gülleri

Kul Hakkı etme ahu uzar
Ah ettikçe yaran azar
O günahsız yavrulara
Yangın yeri olsun Gülzar.
Sabır dile sığın Hakk’a
Hikmetine eyle nazar.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kur'an bülbülleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kur'an bülbülleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUR'AN BÜLBÜLLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-Vaha
-Vaha, @vaha3
30.11.2016 19:06:11
5 puan verdi
Rabbim cümlemize sabır versin şairim.
:Şükran Güneri:
:Şükran Güneri:, @sukran-guneri
30.11.2016 10:47:48
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL