Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
Ali  Alkış
Ali Alkış

Haberin var mı senin!

Yorum

Haberin var mı senin!

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

826

Okunma

Haberin var mı senin!

Haberin var mı senin!


Haberin var mı senin!
Her şiir’in
sana çıktığı saatlerdeyim
susuyorum
artık sesizce
ve sessizce soluyorum
üzerine çiğ taneleri düşmüş
bir masal çiçeğini

biliyorum uzaklarda şimdi
kimbilir,
Oralar da soğuktur
belki, üşümüştür
bir hazan yaprağı gibi hasretim
oysa ne çok isterdim,
tüm bedeninden söküp almayı yalnızlığını

bir şiir kaç hasretle yazılır
haberin var mı senin!
kibrit çaksan
fitil fitil tutuşur,
saçı başı dağınık en illagal sırlarım

yüreğim denen cehennemi
kaç cennet tuzla buz edebilir ki
saçının dağlı bakışından başka...!
Binlerce düşten
oluşan bir ruh tanesiydim
bir ruh halimle bir düşe yetemedim
eksik geldim sürüldüm her düşten

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Haberin var mı senin! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haberin var mı senin! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haberin var mı senin! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL