Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
samasya
samasya

Başı sonu belli

Yorum

Başı sonu belli

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

856

Okunma

Başı sonu belli

Başı sonu belli

şimdi başımı dizlerine koyup
uyumak var şu an aklımda
altmışlık koca bir çocuk gibi
rüyalara dalıp gitmek hayalim
hayaller hep on sekizlik canım
içinde senle dolu dolu hayat
sabah olmasın gecede bitmesin
bir düş bir ömür olsun istedim
başka bir günü sensiz istemedim
kocaman gözlerine dalıp kaybolmak
yüreğine akıp gitsem sessizce
ne yapardın nasıl kurtulurdun
bir delinin çılgın sevdasından
gözlerine bakmadan bahar geçsin
içinden bir çiçek kopardıktan sonra
hasrete hasret sevdaya tok sana aç
yansa yürek bitse zaman senin içinde
başım kalsın biraz daha dizlerinde
istersen beraber geçip gidelim
istemezsen ben giderim yalnızlığımla
başı sonu belli boş ömrün içenden.
sessizce hatta kimseye görünmeden.........
23-11-16 şa

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Başı sonu belli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başı sonu belli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Başı sonu belli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL