Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Talat Özgen
Talat Özgen

Uydurukluğa Çapraz...

Yorum

Uydurukluğa Çapraz...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1168

Okunma

Uydurukluğa Çapraz...

Uydurukluğa Çapraz...

takılmışız bir çarka
dönüyoruz boşuna
ne desek ne etsekte
neyimize ne fayda...

varlığımız bir yokluk
boşu boşuna çokluk
ne desek ne etsekte
öyle aç ki şu tokluk...

doymak nedir bilmez ki
hiç bir ömür yetmez ki
ne desek ne etsekte
ne gücü var ne hükmü...

dertler hanesi dolu
toz dumanın yok sonu
ne desek ne etsekte
yaşananlar çapulcu...

uydurukluğa çapraz
fark etmiyor ha kış ha yaz
ne desek ne etsekte
sanki alıyor bir haz...

(Berlin,21.11.2016)

Talat Özgen

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Uydurukluğa çapraz... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uydurukluğa çapraz... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uydurukluğa Çapraz... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL