Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Mutluyla
Mutluyla

ÇEYREK ...

Yorum

ÇEYREK ...

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1355

Okunma

ÇEYREK ...

ÇEYREK ...

Sıkıyor boğazımı birşey ,
Nefesimi çeyrek alıyorum .
Bedenim yorgun artık ,
Çünkü ben çeyrek kaldım ...

Saat durmuş sanki ,
Yine aynı dokuz çeyrek .
Sen gittiğinden beri ,
Ben biraz çeyrek kaldım ...

Günler geçiyor ama boşuna ,
Ömrümden gitmiş bi çeyrek !
Geçen ömür geçti gitti ,
Sanki ben çeyrek kaldım ...

Sen bilir misin çeyrek kalmayı ?
Ben yaşarken öğrendim ...
Ve farkına bile varamadan ,
Belli ki biraz çeyrek kaldım ...

Tamdan yarım çıkar ,
Yarımdan ise çeyrek .
Niyet güzel ise ,
Benim ömrüme çeyrek bile yetecek ...

Mutlu AKÇA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çeyrek ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çeyrek ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇEYREK ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çağlar ABDAL
Çağlar ABDAL, @caglarabdal
15.11.2016 20:13:05
5 puan verdi
Sevgili ustam; hayata ne kadar pozitif bakarsak o kadar az mutsuz oluruz dedirten, sıradışı dizeler çok güzeldi, keyif aldım, emeğinize, yüreğinize sağlık, kaleminiz var ve daim olsun.
Sevgi, saygı ve selamlarımla.
Hoşça kalın...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL