Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ŞAİRİNKÖŞESİ
ŞAİRİNKÖŞESİ

KADER DEĞİLMİ

Yorum

KADER DEĞİLMİ

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2363

Okunma

KADER  DEĞİLMİ

KADER DEĞİLMİ



Gözlerin sahtekar sözlerin yalan
Acı bir hatıra senden tek kalan
Seni bu dünyamdan koparıp alan
Hep seni aratan kader değilmi?

Elini elimden koparıp giden
Acılara salıp derbeder eden
Beni alev alev yakıp kül eden
Volkana çeviren kader değil mi?

Hayalin gözümden gitmek bilmiyor
Bağrımda kor ateş sönmek bilmiyor
O yarim gittide dönmek bilmiyor
Onu benden alan kader değil mi?

Uykusuz gözlerim bir kan çanağı
İçimde kördüğüm hasret yumağı
Kaşını gözünü elma yanağı
Sarartıp solduran kader değil mi?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kader değilmi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kader değilmi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KADER DEĞİLMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ee.tenem
ee.tenem, @ee-tenem
15.4.2008 16:21:20
tebrikler güzeldi............
cemil
cemil, @cemil
15.4.2008 10:58:44
Bu gün sanırım kader üzerine birçok şiir okudum. Kaleminize sağlık güzel duru dizeler.
Sabahlarınyıldızı
Sabahlarınyıldızı, @sabahlarinyildizi
15.4.2008 10:57:58
Güzel şiirler okuyorum köşenizden
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL