Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
R.KAHVECİOĞLU
R.KAHVECİOĞLU

BENDEKİ SEN

Yorum

BENDEKİ SEN

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

869

Okunma

BENDEKİ SEN

BENDEKİ SEN



Sevdim seni can diye
Sol yanıma koymuşum
Hep orada kal diye
Anımdır özlerim seni
Aklımdan çıksan bir an
Artık bir senle yaşar
Bendeki bu can
Kalbimsin can gibi
Özelimsin sol yan gibi
Sussamda konuşurum
Sen yanımda varsın
Gözlerin hayalimde
Gülüşün nazarı cemalimde
Varlığın özümde benliğimde
Sevdim inandım
Seni kendime bir yar
Bir sadık can yaptım
Konuşup söylemesende
Cevap vermesende
Varlığına hasret gülümsün
Vuslata dek gönlümsün.

Recep Kahvecioğlu

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bendeki sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bendeki sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENDEKİ SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL