Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
VaTaN25
VaTaN25

ANSIZIN GELİRMİSİN

Yorum

ANSIZIN GELİRMİSİN

( 5 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

4,8

Puan

686

Okunma

ANSIZIN GELİRMİSİN

Gönülde yediverenler yeşert’ki,
Dalına asılı kalmasın ahı...
Gözlerimide o kadar körelt’ki,
Geceleri utandırsın siyahı...

Suskuları urgan yaptım boynuma,
Boğulsada aşkı attım koynuma,
Kendim hüküm yazdım,kendi alnıma,
Yusuf’i gözler,görmesin sabahı...

Gece,ömrü delik ceplerimde pus,
Göyümün yıldızları dilimde süs,
Nutkum dudaklarıma,hecede küs,
Tümcelere girermisin nagah’ı...

Ekrem ÇETİNKAYA
VaTaN25 04.11.2016

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

4.0

20% (1)

Ansızın gelirmisin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ansızın gelirmisin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANSIZIN GELİRMİSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
4.11.2016 22:17:46
5 puan verdi
Anlatımı güzel şiirdi usta
Kalemin susmasın
___________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL