Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Keci Siyah Siyahhilaller
Keci Siyah Siyahhilaller

karsiliksiz sevgi

Yorum

karsiliksiz sevgi

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

915

Okunma

karsiliksiz sevgi

Sevgi karsiligi yoksa
Ne degeri vardir acaba
Eger sen seviyorsan o sevmiyorsa
Ne degeri varki

Sevgi karsilikli bir seydir
O seviyorsa sen de onu seveceksin
Ama oyle bir anlik degil
Sonsuza kadar seveceksin

Sevgi askla ayni sey degildir aslaha
Ask bir anlik bir hormon patlamasidir.
Ama sevgi gercekten ruhlarin birbirini sevmesidir
Sevgi fedekarlik ister, altan almak ister.

Sevgi bir hayati paylasmaktir
Aslaha unutmamaktir
Bazi seyleri gormezden gelmektir
Kisacasi sevgi birsey vermeden elde edilemez.
Guven gibidir cabucakta kaybolabilir.

Siyah


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Karsiliksiz sevgi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karsiliksiz sevgi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
karsiliksiz sevgi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL