Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI

SEN VARDIN SEN

Yorum

SEN VARDIN SEN

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

705

Okunma

SEN VARDIN SEN

SADECE SENİ SEVDİM ÇALDIĞIN SAZDA
DURUŞUNDA SÖYLEDİĞİN ŞARKILARDA
BİR DOST DEYİŞİN VAR YA AH VAR YA
DAYANIR ACILARA VERDİĞİN SELAMDA

BUNCA ÖMRÜM BUNCA DOSTUM
SEN KALDIN SEN VARDIN
ACI GÜNÜM ACI GÜNÜM
SEN VARDIN SEN YANIMDA

İSİM VERMEYECEĞİM VEREMEM
SENİ YERE GÖĞE SIĞDIRAMAM
ŞARKILARDASINIZ BURAM BURAM
GÜZEL SÖYLEDİN UNUTAMAM

ZEKİYEDENDİR YOK MAHMUTDAN
AHMEDİM ABİLERİ MUSTAFAM
GENÇLERDEN BİZİM İSTANBULDAN
NE GÜZEL ANAMDAN AKRABAM

ANNEANNEMİN AHMET KAYA MUSTAFA KAYA ABİM İÇİN 1991 DE YAZDIĞI ŞİİR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sen vardın sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen vardın sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN VARDIN SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
2.11.2016 19:02:29
Tebrik ederim güzel bir şiirdi saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL