Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
nuhkenis
nuhkenis

inat mavisi

Yorum

inat mavisi

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

723

Okunma

inat mavisi

Benim bir gökyüzüm vardı
Maviydi inat mavisi
Çaldılar

Sesimi unuttuğumda söylediğim türkülerim vardı
Kırdılar sazımı
Şimdi yetim bir çocuk bakışı

Akla hayale sığmaz dağlarım vardı
Başı duman başı karlı
Bir nokta bile değil şimdi haritalarda

Benim bir şiirim vardı
Kuş sesleriyle söylenmiş
Keşke hep çocuk kalsaydım

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnat mavisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnat mavisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
inat mavisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL