Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Deniz35
Deniz35

KISACA

Yorum

KISACA

( 3 kişi )

4

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

659

Okunma

KISACA

Hikayesi şu;kısa şiirlerden daha çok keyif aldığımı hissettim.

Ben şiiri sevdim
Uzun olmasın
Mısralar konuşsun istedim

Söz uçar yazı kalır olsa da
Düşündükçe çoğalsın
Yazdıkça kaybolsun istedim

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kısaca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kısaca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KISACA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SADIK YILMAZ
SADIK YILMAZ, @sadikyilmaz
24.10.2016 17:57:09
aramıza hoş geldin
AZAP
AZAP, @azap
24.10.2016 15:54:58
5 puan verdi
evet kıssa olmuş dost kal esenlikte...
Deniz35
Deniz35, @deniz351
24.10.2016 13:46:09
Merhaba şiiri yükleyemedim;bu başlığı idi😊
Den(iz)
Den(iz), @den-iz
24.10.2016 13:39:04
bu fazla kısa :)) şiir nerede acaba ..?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL