Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Talat Özgen
Talat Özgen

Sevmek İse...

Yorum

Sevmek İse...

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

943

Okunma

Sevmek İse...

Sevmek İse...

sükut denen bir şey var
kulaklarını tıkasan
ne
fayda
umuda koşan bir hızır gibi
gölgeler yetişir
imdada...

çoğu gitti azı kaldı dersin
ömrü hesaba katsan
ne
fayda
hayaller tükenir bir nefes gibi
düşlere müracaat
kayıplarda...

her sonbahar güzlere nispet
mevsimlerin varlığı
ne
fayda
rüzgarlar eserler bir yel gibi
yelkenleri açmak
dar boğazda...

susmak bir nevi haykırış çığlık
feryatlar/ı duyulsa da
ne
fayda
yaşamak hayata bir darbe gibi
sevmek ise her türlü
galiba...

(Berlin,17.10.2016)

Talat Özgen

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevmek ise... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmek ise... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmek İse... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL