Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Nezlim
Nezlim

NASIL ÇELİŞKİ

Yorum

NASIL ÇELİŞKİ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

708

Okunma

NASIL ÇELİŞKİ

NASIL ÇELİŞKİ



Dilime unut dedim,sukut ediyor şimdi
Adını gece gündüz,kalbten heceliyorum
Bize göre ilkbahar,maalesef son mevsimdi
Her sararan yaprağa,gözyaşı beliyorum


Sabır gerçekleşecek hâyali beklemekmiş
Gelenler gidecekmiş,gidenler gelecekmiş
Aşk kadar ayrılıkta,su götürmez gerçekmiş
Senle olduğum yerden,bak sensiz geliyorum


Kırılan kalb yırtılan yüreğe yama mı var
Sevgide bir tereddüt acaba ama mı var
O açtığın avuçta kalbimin tamamı var
Her ah’ına bir başka güfte besteliyorum


Duvarlar dinler beni,bir sensin dinlemeyen
Bir sensin acımayan-yazık günah-demeyen
Bir sensin inadından dönmeyen vazgeçmeyen
Son ihtimal de boşa,onu da eliyorum


En zoru en acısı,koparmak bütün bağı
İki defa idamdır,bir mahkumu tutsağı
Marifetmidir ferhat,yıkıp geçtiyse dağı
Bak ben onun aksine,beynimi deliyorum

14.10.2016.GÜREL Nezlim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nasıl çelişki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl çelişki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NASIL ÇELİŞKİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL