Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
halil ilhan
halil ilhan

şimdi beni araman niye

Yorum

şimdi beni araman niye

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

590

Okunma

şimdi beni araman niye

ŞİMDİ BENİ ARAMAN NİYE
mutlulugunu bozan bendim
bensız hani mutlu olacaktın
kahkalarlan yaşayacaktın
yıldızları tek tek sayacaktın
şimdi beni aramanda niyee
.
sanma sensiz ben aglıyorumm
öyle böyle bende yaşıyorum.
şimdi mutlu nefes alıyorumm
hergün sozlerınle yoruyordun
şimdi beni aramandan niyee
.
bırak artık boşver sende beni
iyi düşün öyle kullan igneli dilini
biraz zor bulursun benim gibi birini
sende mutluluga artık aç gönlünü
karanlıga gömülürsün bir günü

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şimdi beni araman niye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şimdi beni araman niye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şimdi beni araman niye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL