Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
rezzan sipahi
rezzan sipahi

kar tanesi

Yorum

kar tanesi

( 4 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

548

Okunma

kar tanesi

mevsimlerden kıştı
ve binlerce kar tanesi üzerime yağdı
üşüyordum..
ben o beyaz kalabalığa inat
kapkara yalnızlığı seyre daldım
çünkü,biliyordum
onlar karanlık gökyüzünün sahte dostları
erir giderler anında yarına kalmazlar
kalabalıklar geçicidir,baki olan yalnızlık...












emine rezzan SİPAHİ

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kar tanesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kar tanesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kar tanesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
4.10.2016 21:10:39
5 puan verdi
Evet, kalabalıklar geçici baki olan yalnızlıktir. Nefis bir şiirdi. Anlamlı, düşündürücü. Gönülden kutluyorum. Yureginize sağlık.
Saygılar.
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
4.10.2016 19:17:16
5 puan verdi
yüregine saglık şaire



KAR TANESİ

Şiir bakışlı gözlerde,
Sevda olur kar tanesi.

Nakış nakış dökülür,
Dilden,gönüle.

Aşk,işler sevdayı
Altın iğneyle yüreklere.

Kul düşünce
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL