Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
davut tunçbilek
davut tunçbilek

SENİ SEVDİM

Yorum

SENİ SEVDİM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

687

Okunma

SENİ SEVDİM

SENİ SEVDİM

Seni sevdim
Ateşler içinde yatarken
Hummalı gecelerde
Elinde ıslak bez
Seni bekledim

Seni sevdim
Donarken buz gibi ayazlarda nefesim
Cemre oldun düştün gönlüme
Elvan elvseni an çiçeklerle donandı
Gönül bahçem
Sensizlik azap dedim

Boş kalsa da ellerim
Umudun direncim
Ufuklarda da kalsa gözlerin
Varlığınla hayata kenetlendim

Davut Tunçbilek

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seni sevdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SEVDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL