Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

BALLI

Yorum

BALLI

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1458

Okunma

BALLI

BALLI

Kimi ağaç çiçek açmaz
Kimisi yapraklı, dallı
Kimi insan çile çeker
Kimisi doğuştan ballı.

Kimi kentler viranedir
Kimisi huzur yuvası
Kimi sular boz bulanık
Kim saf oldu olası.

Kimi dağlar bozkır, kıraç
Kimi orman balta girmez
Kimi kadın gizemlidir
Kimisine akıl ermez.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ballı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ballı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BALLI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL