Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
atilla durukan
atilla durukan

hep seni sevecegim

Yorum

hep seni sevecegim

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

771

Okunma

hep seni sevecegim

selam dahi vermeyip
bakmasan da yüzüme
bin defa kahrolarak
hep seni sevecegim,
ben her sabah, h er akşam
her ezan her selada.
bahar,kış ve bayramda,
hep seni sevecegim.
zaman zaman ansızın
olacagım yanında,
ellerimle örterken üstünü
tenin.i öpecegim.
her gün ben gelecegim,
takatım kalmasa da
ellerimle emekle hep sana gelecegim,
uyanınca uykudan ben senden gidecegim
hayatımda ilk defa
ben seni sevmiştim,
hayatımdan da öte hep ömrüme katmıştım
demek ki ben sende hiç yer etmemişim yar.
her gece her yaz ben sana gelecegim.
hayatımda ilk defa sadece ben seni sevecegim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hep seni sevecegim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hep seni sevecegim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hep seni sevecegim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
28.9.2016 13:41:26
5 puan verdi
BU GÜZEL ŞİİRİ YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER SAYGILAR ESEN KAL
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL