Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Nigar Güler
Nigar Güler

AŞK BÜYÜTTÜ BENİ.

Yorum

AŞK BÜYÜTTÜ BENİ.

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

747

Okunma

AŞK BÜYÜTTÜ BENİ.

AŞK BÜYÜTTÜ BENİ.

Dönme sakın gittiğin o yollardan.
Sakın bakma ne olur bir an ardına!!!
Ben çocuktum daha öldüğümde!
Kanmadım kimsenin yalanlarına.
...
Yalnızlık yüzleşmek acılarıyla.
İnsanın kendine hesap sorması!
Bilirmisin taş basarak bağrına?
Nasıldır dünyada ah yaşaması!
...
Güneşim olmadı benim bir kere.
Vurdu felek aldı aldı yerlere.
Bir sevgi istedim saf ve tertemiz?
Kendindeymiş hak’ın, yok fanilere
...
’Aşk’büyüttü beni hasrette yandım.
Her gece ALLAH’ıma yalvardım.
Çilem ağır benim derdim kefenim!
Bilmedi kimseler lâl oldu dilim..
...
Nigâr Güler.
_N/G_
19/09/2016



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Aşk büyüttü beni. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk büyüttü beni. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK BÜYÜTTÜ BENİ. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL