Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
RECEP DEMİRAY
RECEP DEMİRAY

Senden Ayrı

Yorum

Senden Ayrı

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

976

Okunma

Senden Ayrı

Senden Ayrı

Yağdeller de bir gariplik çökerya
Yüregimi ilmek ilmek sökerya
Dertlerimi şiirlere dökerya
Yurttan ayrı günüm gecem geçmiyor

Sıla kokusu burnumda tütmekte
Yarin özlemi gönlümü sökmekte
Bu beden aslında her gün ölmekte
Yardan ayrı günüm gecem bitmiyor

Güzel günler kalıverdi mazide
Hasret yakışmıyor asla dilime
Bunca yıldır ne geçtiki elime
Senden ayrı günüm gecem geçmiyor

Recep Demiray
Senden Ayrı

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Senden ayrı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden ayrı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Senden Ayrı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel, @mehmet-kilicel
14.9.2016 19:01:02
5 puan verdi
Nicelerine inşallah tebrikler saygılar değerli arkadaşım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL