Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik)

HEP 17.25

Yorum

HEP 17.25

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

660

Okunma

HEP 17.25

HEP 17.25



Onbeş Temmuzdan
Onbeş Ağustosa
Bir ay geçti zaman
Fakat
Örselendi akıl
Beynim durdu;
Hep Onyedi Yirmibeş
Duvardaki saat!

Zaman durmuş
Kimin umurunda,
Geri kalmış ülke
Kim takar,
Baştakilerin başı sakat
Tek dertleri var
Köhnemiş saltanat;
Duvarda asılan saat!

Şaban AKTAŞ
07.09.2016

Fotoğraf: Şaban AKTAŞ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hep 17.25 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hep 17.25 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEP 17.25 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
7.9.2016 23:12:48
5 puan verdi
deminde idi vurgular dost kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL