Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Abdurrahman Günay
Abdurrahman Günay

KAYGI (Güfte)

Yorum

KAYGI (Güfte)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

638

Okunma

KAYGI (Güfte)

KAYGI (Güfte)


Yüzüne baktıkça içim eriyor,
Sensizlik vehmiyle geliyor kaygım.
Biri selâm verse, aklım çıkıyor;
O anda kıskançlık oluyor kaygım.

Islansan yağmurda, eve geç gelsen...
Uzansan dışarı, camları silsen...
Başın tutsa o gün, az suskun kalsan...
İçime telaşlar salıyor kaygım.

Ya deprem olsa, ya yangın çıksa...
Ben evde olmasam, şimşekler çaksa...
Elektrik gitse, asansör yoksa...
Her vehme bir sebep buluyor kaygım.

Sevmeye karşılık korkular aldım,
Galiba sevmenin hastası oldum,
Geçende kaygımdan doktora geldim,
Gördüm ki, halime gülüyor kaygım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kaygı (güfte) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaygı (güfte) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAYGI (Güfte) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL