Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Na
Nazmiye Zuhal Topçu

SEVGİ HİÇ OLMAZ OLUR MU İNSANLARDA?

Yorum

SEVGİ HİÇ OLMAZ OLUR MU İNSANLARDA?

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1118

Okunma

SEVGİ HİÇ OLMAZ OLUR MU İNSANLARDA?

Ne kötüdür savaş
Ama biz o cehennemde
Delice savaşırken bile
Sevgidir hissettiğimiz
Ya anne baba deriz
Yahut sevgiliyi çağırır dilimiz
Gökyüzü ne güzeldir
Yanıbaşımızdaki papatyanın kokusu
Bu kadar güzel duyulmuş mudur?
Ne güzel olur bitse bu savaşlar
Ancak o zaman yok olur yaşadığımız utançlar
28.07.2016

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgi hiç olmaz olur mu insanlarda? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi hiç olmaz olur mu insanlarda? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİ HİÇ OLMAZ OLUR MU İNSANLARDA? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL