Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
cosari
cosari

BİLİR MİSİN?

Yorum

BİLİR MİSİN?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

890

Okunma

BİLİR MİSİN?

BİLİR MİSİN?

Bilir misin yürekte yeşerttiğin bu aşkın;
Şimdi korkulu hayal, bir serap olduğunu…
Bilir misin ki kalbin hala yorgun ve şaşkın;
An be an çöktüğünü, sararıp solduğunu…

İnceden bir kar yağar solgun şakaklarına,
Görür müsün gözlerin yaşlarla dolduğunu.
Bilir misin şehrimin ıssız sokaklarına,
Işığı gönderenin gözlerin olduğunu…

Bilir misin ayrılık korkusuyla yaşayan,
Devlerin birer birer boğulup öldüğünü…
Aşkın mücevherini yüreğinde taşıyan,
Şairin kaleminden nasıl döküldüğünü…

Şahmeran sana rüya, hayal diyen haklıymış,
Bil ki mahşere kadar bu ateş sönmeyecek.
Bilir misin yorgun kalp sevmeye yasaklıymış,
Kalbi kırgın gidenler geriye dönmeyecek.

İbrahim COŞAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bilir misin? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilir misin? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLİR MİSİN? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL