Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
GünbatımıerkenBehçetBük
GünbatımıerkenBehçetBük

SEVMEDEN YAŞANMIYOR

Yorum

SEVMEDEN YAŞANMIYOR

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

799

Okunma

SEVMEDEN YAŞANMIYOR



Enginleri sular, ağlamaklı gözün
Sevmeden yaşanmıyor, gelecekte umut var
Sen dünyaya geldin, eksik olmadı hüzün
Sevmeden yaşanmıyor, gelecekte umut var...

Denizler kadar sert esiyor gücün
Hergün ne gecen kalır ne gündüzün
Bir fırtına bora, alıyor öcün
Sevmeden yaşanmıyor, gelecekte umut var

Bazen hatırlanır, yalnızlıklar duygular
Sevgi dolu yüreğim, arzu kokar soluklar
Belki aydınlanır, gizemli ufuklar
Sevmeden yaşanmıyor, gelecekte umut var...

Behçet Bük 1498/27.7.2016

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmeden yaşanmıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmeden yaşanmıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMEDEN YAŞANMIYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İbrahim Çelikli.
İbrahim Çelikli., @ibrahimcelikli-
3.8.2016 09:49:48
ümitvar kalasınız
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL