Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
edeseşe
edeseşe

herkeste bir sevgili hevesi..!

Yorum

herkeste bir sevgili hevesi..!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1110

Okunma

herkeste bir sevgili hevesi..!

herkeste bir sevgili hevesi..!

havalar sıcak yeryüzünde
kasırgalar fırtınalar tayfunlar saklı gökyüzünde
duygular ve hisler saklanmış yüreklerde
serinleten heveslendiren sürprizler şiirlerde..!

meraklı düşünüşler şairlerde
düşündüren fikirler şiirlerde
yağmurlar bulutlarla gökyüzünde
bereket toprakla birlikte yeryüzünde..!

her şey her şeyle ilgili
herkeste bir sevgili hevesi..!
sevgili olunmadan sevgili olsun isterler
sevgili bulunsa sevgili olunmuyor..!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Herkeste bir sevgili hevesi..! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Herkeste bir sevgili hevesi..! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
herkeste bir sevgili hevesi..! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL