Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
se
sedat hünker

Sevdamız karşıma çıkar

Yorum

Sevdamız karşıma çıkar

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

561

Okunma

Sevdamız karşıma çıkar

Mazide yarıda kalıp ta giden
Hayatta sevdamız karşıma çıkar
İçinde şarkılar çalıp ta giden
Hayatta sevdamız karşıma çıkar

Gözlerde uykular kaçışlarıyla
Vedada yaralar açışlarıyla
Hasretler gönüle saçışlarıyla
Hayatta sevdamız karşıma çıkar

Tozpembe hayale dalışlarıyla
Mektup resim ele alışlarıyla
Maziyle baş başa kalışlarıyla
Hayatta sevdamız karşıma çıkar

Güzel günü anı anışlarıyla
Adlı düşlü uyku kanışlarıyla
Yürekte ateşlar yanışlarıyla
Hayatta sevdamız karşıma çıkar

Sedat hünkar
(Karamecnun)
Mazideki aşk kara sevda şairi

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevdamız karşıma çıkar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdamız karşıma çıkar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevdamız karşıma çıkar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL