Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Dur Sevgilim

Yorum

Dur Sevgilim

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

759

Okunma

Dur Sevgilim

Dur Sevgilim

gönül oyununu iyi oynadın
sevildikçe iyice şımardın
sen oynadığım aşkta kumardın
yetti canıma dur sevgilim

sana ne ettim ki yakarsın
bana ayrılıkla sınarsın
kalbimi bin yerinden kırarsın
doydum dertlere dur sevgilim

sevgi yeli olup esecekken
el ele kol kola gezecekken
biz bu zorlukları yenecekken
kandım yalanlarına dur sevgilim

sen beni eledin eleklerde
terk etti beni gülmelerde
hiç farkın yokmuş feleklerle
yordun beni " dur sevgilim "

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dur sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dur sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dur Sevgilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
19.7.2016 10:59:03
5 puan verdi
içe oturan davranışlara dur demiş dost kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL