İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed

GURBET .1.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1390

Okunma

GURBET .1.

GURBET .1.

GURBET .1.

GURBET nasıl bir şey, bilir misiniz?

Yâd-ı Sılayla gurbette ölür müsünüz!

Elinize bir kâğıt bir kalem alır mısınız

Ya da bülbül olup dile gelir misiniz!

Sılamla aramı ayıran dağlar

Gurbet denilince yüreğim dağlar

Göç eylemiş canlar ölüdür sağlar

Sıla hasretinden can özüm ağlar.

18 Temmuz 2010-Murat KAHRAMAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gurbet .1. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gurbet .1. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GURBET .1. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL