Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Melih  Samurkaş
Melih Samurkaş

DEVAM EDER GİDERİM

Yorum

DEVAM EDER GİDERİM

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

610

Okunma

DEVAM EDER GİDERİM

DEVAM EDER GİDERİM

Seviyorsan eğer gururu bırakacaksın
Deliler gibi sevdiğini söyleyip haykıracaksın
Beyhude boşa geçen yıllara üzülüp yanacaksın
Mutluluğuda huzuruda kollarımda bulacaksın
Gönlümde bahar olup bir ömür boyu yeniden açacaksın...

En zor günleri ben sensiz aştım
En güzel yılları sensizde yaşarım
Bir daha sevmeye pişman edersen eğer beni
Bütün ümidimi keser bu Aşkı da silerim
Hiçbir şey yaşanmamış gibi yoluma devam eder giderim...

Melih Samurkaş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Devam eder giderim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Devam eder giderim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEVAM EDER GİDERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL