Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Nigar Güler
Nigar Güler

NE GEÇTİ ELİNE

Yorum

NE GEÇTİ ELİNE

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1111

Okunma

NE GEÇTİ ELİNE

NE GEÇTİ ELİNE

Gün geceye döndü.
An,
yine hüzünden yana.
...
Aslında;
Susmaktı ’AŞK’.
Çığlık çığlığayken hasretten yürek,
küsmekti belkide kendine.
Bir daha barışmamak üzere.
...
Ey hayat!
Her zamanki gibi zarları hadi yine sen at.
Kaç kapın var daha bilmiyorum?
Bahara açılan hangisi?
...
O,
aklımda rengârenk.
Gönlümde,
kara!
İnanmadım hiç söylediği yalanlara!
...
Ağlamadım bu gün şarkılara!
Hiç şiir okumadım,
yazmadım akşama kadar bir kelime.
Ne içli cümleler,
gelsede dilime.
...
Ait olmaktı kadının sevdası.
Tek,tek yürekte yaşamak!
Oysa,
sen,
ucu kırık bir kalem!
yazamayacağım?
Belki bir kelime!
...
Kaç kere bağırdım,
aynada kendime.
Söyle!
Söyle!!!!
Sevdin ya,
ne geçti eline?
...
T.C.Nigâr Güler.
13.07.2016

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne geçti eline Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne geçti eline şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE GEÇTİ ELİNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dosteli_
Dosteli_, @dosteli
14.7.2016 13:57:56
Şiir bir düş kırığının, isyanın dizeleri. İç sesler hoş ve güzel kullanılmış şiirde. Güzeldi Nigar hnm
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL