Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Pasha_
Pasha_

Yaşamaktan Öte

Yorum

Yaşamaktan Öte

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

984

Okunma

Yaşamaktan Öte

Yaşamaktan Öte

Her özlendiğinde mazi
Yetim olur nefes alınılan gün 
Öksüz kalır yarın
Göğün mavisinde ne gezer umut
Sanki hayat bir tutam bulut
Yağmur damlalarıyla dökülür bir bir
Gözbebeklerinden taşan hüznün izi



Ve ben  her özlediğimde dünü
Denizlere akıyorum
Ufuktaki sular bile kaynayıp taşıyor
Zamanı yitirdiğim dünya kazanında
Kuşlara bakıyorum uzun uzun
O kanatlardaki özgürlük pranga oluveriyor
Uçup gidemeyişime
Gözden kaybolup yitemeyişime



Ve her geçen vakit aşılmaz duvar
Artık özlemek istemiyorum hiçbirini
Ben şu anın tadından  tuzundan bihaberim
Kıt’asını şaşırmış menzilsiz neferim
Silkelensem iyi olur mazinin tozundan
Şimdilerde divane kalbimde yeşeren şeyler var
Sonsuz istikbalden yorgun ömrüme haber var


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaşamaktan öte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşamaktan öte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaşamaktan Öte şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL