Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Burcu Çetiner
Burcu Çetiner

Ask'a Kıyamet Kala

Yorum

Ask'a Kıyamet Kala

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

4,3

Puan

800

Okunma

Ask'a Kıyamet Kala

Ne yaptıysam aykırıydı,
Zararımaydı sevgin...
Dönüp kendime
Kızıyorum.
Elimde değil!
Dolu dizgin;

Bir beden taşıyorum.
Sonra sana bakıp;

Tekrar tekrar
Susuyorum...


Burcu Çetiner

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

3.0

33% (1)

Ask'a kıyamet kala Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ask'a kıyamet kala şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ask'a Kıyamet Kala şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
11.7.2016 10:40:20
5 puan verdi
duygular adeta küsmüş yürekte kutlar sevgiler sunarım dost kal esenlik içinde...
F S M
F S M, @f-s-m
11.7.2016 02:22:36
hic yazilmamis olsaydi
siir sanati ne kaybederdi diye düsündüm
cok sey degil
hic bir sey kaybetmezdi
siir denemesini asla gecemeyecekti
........f.s.m
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL