Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ihsan45
ihsan45

,,,,,,,..,,..

Yorum

,,,,,,,..,,..

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

2099

Okunma

,,,,,,,..,,..

,,,,,,,..,,..

kırgınım sana bu aralar
kırgınım sevgili
bil ki kırgınlığım
bana verdiğin değerin bendeki göstergesi

ve
bir o kadar da
kızgınım kendime

aklıma sen düştüğünde
ne söylesem
söz dinlemeyecek
şaha kalkan düşüncelerim

ve sen
hiç bir zaman bilemeyeceksin
benim şu an ki düşündüklerimi

yine de
unutacağım zaman içinde
kırgınlığını
kızgınlığını
en çokta kırılganlığımı

tutunacağım yine yokluğuna
ve bir kibrit daha çakıp
yakacağım kendimi yeniden sana
sıcaklığın yayılacak usul usul
sanki hiç bir şey olmamış gibi
yeniden ulaşacağım sevginin doruklarına

biliyorum
benim seni kaybetmenin bedeli
benim kendimi kaybetmemden daha ağır olacak
belki de bu yüzden sevgili
sen
bu sabah da bilemeyeceksin
benim dün gece düşündüklerimi...

İhsan Çaybaşı

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

,,,,,,,..,,.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ,,,,,,,..,,.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
,,,,,,,..,,.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL