Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

AŞK ÖLMEKMİŞ YAŞARKEN

Yorum

AŞK ÖLMEKMİŞ YAŞARKEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1503

Okunma

AŞK ÖLMEKMİŞ YAŞARKEN

AŞK ÖLMEKMİŞ YAŞARKEN

Kendi mezarını eşmekmiş
Aşk, ölmekmiş meğer yaşarken
Takılıp yüz üstü düşmekmiş
Aşkla dolu dizgin koşarken.

Bile bile yaşarsın onu
Aşığın da aşkın da sonu
Bu, hayatın son istasyonu
Tükenmek, zirveyi aşarken.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk ölmekmiş yaşarken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ölmekmiş yaşarken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK ÖLMEKMİŞ YAŞARKEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL