Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
celep
celep

Selam Olsun

Yorum

Selam Olsun

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

713

Okunma

Selam Olsun




Küçücük bir evim,bir kaç tencerem
Büyüktür Dünyadan,gönül pencerem
Bulsaydım Aslı’yı, olurdum Kerem
Aşka yananlara,bol selam olsun




Üfle yıkılırım,zayıftır cüssem
Neyleyim bedeni,gönülde süssem
Küsmem kadere,Dünyaya küssem
Kader bilenlere,bol selam olsun



Bilmem ki şan şöhret,nede makamı
Seslenirim nefse,bırak yakamı
Yaşarım ben benle,sevinci gamı
Özü görenlere, bol selam olsun



Celebiyem bükme,boynunu bükme
Kimseyi gözünde,sakın büyütme
Bağlamış yaradan,her şeyi hükme
Hakkı ananlara,bol selam olsun


Güngör CELEP

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Selam olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Selam olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Selam Olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
3.7.2016 22:08:38
5 puan verdi
Anlamı ve anlatımı güzel bir şiirdi beğeniyle okudum
Kalemin susmasın
__________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL