Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
atilla durukan
atilla durukan

her gece gibi

Yorum

her gece gibi

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

593

Okunma

her gece gibi

geceydi her gece gibi,
vardı kaldırımlarda telaşlılık,
sevdaların sabahına hazırken yürekler,
kahrlası yok edişler kesti nefeslerimi

varlıgı sabahları getirirdi hep,
nefesiydi kışın baharı, yazın baharı getiren
denizler vuruyordu kıyıya dalgalarıyla,
gözlerini kapattıgında.

denizmiydi alıp giden kıyıdan.
yoksa kıyımı uzaklaştı deniden
tam tutmuşken ellerini, yürekten,
ellerini bırakıp gidişinde,
tenim yandı teninden ayrılınca.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Her gece gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her gece gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
her gece gibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL