Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Melih  Samurkaş
Melih Samurkaş

BİÇAREYİM

Yorum

BİÇAREYİM

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

4,0

Puan

811

Okunma

BİÇAREYİM

BİÇAREYİM

Bu Aşkın ateşini sen yaktın içimde
Sensiz cehennem ateşlerinde yanar gibiyim
Sevdiğine pişman olmuş perişan haldeyim
Can evinden vurulmuş hançerlenmiş gibiyim

Varlıklar içerisinde yokluğunla biganeyim
Ben sensiz divane ben sensiz biçareyim…

Bu Aşkın Ateşini sen yaktın içimde
Ben sensiz ben değil mecnunlar gibiyim
Bir ümit ver ne olur sensiz perişan haldeyim
Yaşlar dinmiyor gözlerimden bahar selleri gibiyim

Varlıklar içerisinde yokluğunla biganeyim
Ben sensiz divane ben sensiz biçareyim…

Melih Samurkaş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Biçareyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biçareyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİÇAREYİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL