Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Nigar Güler
Nigar Güler

HASRETİN KOKUSUNU BİLİRMİSİN SEN.

Yorum

HASRETİN KOKUSUNU BİLİRMİSİN SEN.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1474

Okunma

HASRETİN KOKUSUNU BİLİRMİSİN SEN.

HASRETİN KOKUSUNU BİLİRMİSİN SEN.

Hasretin kokusunu bilirmisin sen?
Ne şiir anlatır onu ne şarkı nede türkü,
kalemde kalır suskun.
Bir virane,
yürek kıyılarına vuran dalgaların çoğalarak
insafsız vuruşları ah ah!
Ne zalim bir sel?
Sürüklemiş her şeyi,
bir harabe etmek için yüreği.
Yok etsende,
vijdansızca eyy dalga!
Yine suya hasretim işte!
Her sabah,
gözümde yaş,
Her gün,
akşam olmasın diye duam.
Ne karaymış alnımdaki yazı.
Kavuşmadan,
yaşadığım,
hazan.
...
T.C.Nigâr Güler.
22.06.2016

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hasretin kokusunu bilirmisin sen. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretin kokusunu bilirmisin sen. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASRETİN KOKUSUNU BİLİRMİSİN SEN. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL