Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
gultkaraman
gultkaraman

Can Yarım

Yorum

Can Yarım

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1183

Okunma

Can Yarım

Can Yarım

Bir güvercin uçtu yüreğimden
Kanatlarında ölüm vardi.
Sustu,
Annem diyen dillerin
Durdu Dünya.
Yaşlandım bin yıl.
Üşür yalnızlığım
Avuçlarımda
Karanlığa kaçan gün.
Karışır geceye sen yaşlarım.
Bir elimde çocukluğun
Bir elimde gençliğin.
Sonra
Sonrası yok.
Yarınsızım...

Vurgunlardayım.
Yangınlardayım.
Ayaza vurdu dallarım.
Günışığım.
Gün bitti
Işıksızım.

Ah!!! can yarım
her yanım
Sol yanım..
Durdurun mevsimleri
Ben,
Artık
SONBAHARIM....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Can yarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can yarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Can Yarım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL