Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Köleliği Seçen

Yorum

Köleliği Seçen

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

562

Okunma

Köleliği Seçen

Köleliği Seçen














Bir...
Sözüm olmaz
Özünden kopanlara
Ruhundan ve kalbinden uzaklaşanlara
Akıl ve iradelerini hakkın karşısında kullananlara
İnsanlık adına yüz kızartan, can yakan, gönül kıran zavallılara
İlimden, edepten, nezaketten, hassasiyetten nasipsiz olan avuntulara
Her fırsatı menfaati için kullanmayı amaç edinen, köleliği seçen sefillere


Mustafa Cilasun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Köleliği seçen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Köleliği seçen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Köleliği Seçen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL