Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
rezzan sipahi
rezzan sipahi

yaşama sevinci

Yorum

yaşama sevinci

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1048

Okunma

yaşama sevinci

ezbere bildiğim şarkılar
ya da defalarca okuyup,
noktasının virgülünün yerini dahi
yazarından daha iyi bildiğim bir kitabın sayfaları
ferhat’ın dağları delip açtığı yolun tek yolcusu olmama sebep
mecnunun,bir damla su isterken, ellerine yağmur olup dolan leyla
göç mevsimindeki kuşun kanat çırpışında ki gücün sahibi
kelebeğin,üç günde olsa bir asırlık ömre bedel mutluluğu
arının petekte ki bal emeği
rüzgarın esme sebebi
denizin,gökyüzünün mavisi
hatta gecenin siyahı
geceye siyah yakışmıyor mu sanki
ölümcül bir hastalığın tek şifa kaynağı gibisin.
aşk da neymiş
haksızlık etmiş olurum adına sadece aşk dersem
yaşama sevinci ne demek?
sen anlamını bilir’misin.....



emine rezzan sipahi

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yaşama sevinci Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşama sevinci şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yaşama sevinci şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL