Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Mustafa Ermişcan
Mustafa Ermişcan

Güzel Yüzlüm Akrostiş Şiir

Yorum

Güzel Yüzlüm Akrostiş Şiir

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

3,0

Puan

965

Okunma

Güzel Yüzlüm Akrostiş Şiir

{G}erçekleşmeyen onca hayallerim varki
{Ü}zülmek için gelmişiz dünyaya sanki
{Z}ehirliyoruz birbirimizi sevgili
{E}nteresanız olamıyoruz dengeli
{L}anet ederek aşamayız bu engeli
{Y}a çek vur beni yada sevgiye büründür
{Ü}midim kayıpsa bana zaten ölümdür
{Z}indan etmeyelim dünyayı gün bugündür
{L}ütfen gel gönlümü gül bahçesine döndür
{Ü}tüle kafamı ister deliye döndür
{M}utluluğum sensin bunu görmeyen kördür

Mustafa Ermişcan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

1.0

50% (1)

Güzel yüzlüm akrostiş şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güzel yüzlüm akrostiş şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güzel Yüzlüm Akrostiş Şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL