Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Hanifi KARA
Hanifi KARA

OYUN İÇİ OYUN

Yorum

OYUN İÇİ OYUN

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

652

Okunma

OYUN İÇİ OYUN

Elçiye inanmadan, îman yerini bulmaz
Diyalog neyin nesi, peygambersiz din olmaz…()

01/06/’16
Hanifi KARA

(
)
Lâilâhe illallah Âdem-i Seyfullah
Lâilâhe illallah İbrahim Halîlullah
Lâilâhe illallah Musâ’yı Kelîmullah
Lâilâhe illallah İsâ’yı Rûhullah
Lâilâhe illallah Muhammed Resûlullah (s.a.v.) gibi…

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Oyun içi oyun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oyun içi oyun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OYUN İÇİ OYUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL