Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
edeseşe
edeseşe

neyin kolayı var ki şu alemde.!

Yorum

neyin kolayı var ki şu alemde.!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

996

Okunma

neyin kolayı var ki şu alemde.!

neyin kolayı var ki şu alemde.!

neyin kolayı var ki
şu çetrefilli hayatta?

zorlar ve zorluklar hazır asker misali nöbette
kolaylıklar saklanmış bekliyor meraklısını yorgun argın
normal işler zaten alışılmışın kendisi
ne desek ki acaba böyle durumlara?

kolay diye diye zorluklar gitmiyor
zor desek zorluklar daha zorlaşıyor
imkansızlıklara kapı açmasın diye
yine de kolaya kaçmak en güzeli..!

kolaya kaçanlarla zora talip olanlar
kavgada tartışmada konuşmada sohbette
karışık işlerle karışık gündemler misali
zorluklar uçuruyor savuruyor insanı..!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neyin kolayı var ki şu alemde.! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neyin kolayı var ki şu alemde.! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
neyin kolayı var ki şu alemde.! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL