Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Issız Ada
Issız Ada

...YORULDUM...

Yorum

...YORULDUM...

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1142

Okunma

...YORULDUM...

Yoruldum artık bedenim sanki bende yok gibi
Ne aglamak ne gülmek fayda etmiyorki
Sanki kursun sıkmişlar bedenime acım hiç dinmiyor
Ben küçüğüm oysa hayallerim yüreğimde dag gibi

Ben yoruldum yüküm çok agır nefes almak bile zor
Ellerim kalem tutmaz oldu göz yaşlarımla içimi döktüm beyaz sayfalara
Benim güneşim hiç dogmadı ki yüreğim hep karanlık

Aldığım şu nefes sanki bende emanet tutunamıyorum hayat
Salya sümük aglsamda sen bana kurşun sıktın hayat
Aklım yüregim mahsen gibi kalbimse mahser yeri

HER ŞARKI SENİ SÖYLER HER AYRILIK SENİ KOKLAR YÜREĞİN MAHŞER YERİ OLSADA
BOŞVER VER SANA HAYATI ZİNDAN EDENLERİ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

...yoruldum... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...yoruldum... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...YORULDUM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL