Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
re
reis.reis

Yüz Çevirdin

Yorum

Yüz Çevirdin

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

461

Okunma

Yüz Çevirdin

Fakir dağlar karsız olur,
Garip gönül yarsız olur,
Bağda bülbül olmayınca,
Gül dalında mutsuz olur.

Can biryerde, ten biryerde,
Ayrı düştük gurbet elde,
Senden haber gelmeyince,
Zara düştü, can bu tende.

Kara deniz yolun nerde,
Bu yarayı açan, sende,
Rüzgarların çoktur senin,
Sor bakalım, yar ne halde.

Çok bekledim, yar gelmedi,
Çekilmez gurbetin derdi,
Eller türkü bestelerken,
Kahır dolu sözün geldi.

Bu can,sana feda derdim,
Sendin sabah esen yelim,
Ben ağlarım, sen gül derdim,
Yine benden yüz çevirdin.

Hamit 21.05.2016
Sumruya ithaf olunur.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yüz çevirdin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüz çevirdin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüz Çevirdin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL