Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
arman nazli
arman nazli

Asla imkansız değil Hayat

Yorum

Asla imkansız değil Hayat

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1205

Okunma

Asla imkansız değil Hayat

Asla imkansız değil Hayat

Bazen bır doruk kadar varılması güç
Bazen bir gelincik kadar ömrü kısa
Bir öpücük kadar sıcak
Bir veda kadar soğuk
Ama asla imkansız değil
Hayat

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Asla imkansız değil hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Asla imkansız değil hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Asla imkansız değil Hayat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Ayfer Aksoy
Ayfer Aksoy, @ayfer-aksoy
21.5.2016 11:41:45
5 puan verdi
hayırlı kandiller
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL